durf te leven naar jouw

innerlijke rijkdom

Human Design

je hoeft niemand te worden: je bent al iemand! Jouw design geeft alle handvatten om te leven en te kiezen vanuit innerlijke vrijheid.

vrijheid ervaren door:

innerlijke conflicten en conditionering ontmantelen

Als je bewuste en je onbewuste patronen, overtuigingen niet in harmonie zijn met elkaar ervaar je weerstand en of passiviteit. Weerstand is een rode vlag dat er een intern conflict gaande is. Zoiets als rijden met de noodrem erop.

Een actie, onderneming, idee, plan, relatie, kan pas echt een succes worden als je je bewuste gedachten en je onbewuste overtuigingen op elkaar afstemt. Ze moeten overeenstemmen. Je ontdoen van conditionering en je eigen pad vormgeven is essentieel. Human Design geeft je hiervoor de essentiële handvatten en inzichten.

je energie te deblokkeren en laten stromen

Ja iedereen heeft een unieke creatie kracht: dat is een drijvende menselijke eigenschap. Heb je deze geblokkeerd dan heb je weinig energie, je twijfelt over van alles, je bent snel geërgerd, hebt veel commentaar op anderen, hebt weinig zin in wat dan ook. De hoogste tijd je energie te deblokkeren en weer te laten stromen. Ken je Design dan weet je wat je wel en niet moet doen om de energie te voelen stromen, zonder frustratie. Je kent jouw dynamiek, je energie stroom en weet hoe deze te volgen. Je erkent die van anderen en weet hoe hier mee om te gaan.

je weet wat je wilt en wat jouw strategie is om dat te bereiken

Human Design geeft bij uitstek handvatten waarop je keer op keer terug kan vallen om 1. te ontdekken wat je wilt en wat bij je past en 2. je aan je eigen strategie te houden en je niet af te laten leiden door andere mensen en de conditionering vanuit de maatschappij. Kortom je hebt je eigen stappenplan in handen om de juiste keuzes te maken; trouw te blijven aan jezelf. Kom in contact wat jou drijft, wat belangrijk voor jou is en waar jouw passie zit. En we gaan een stap verder: hoe ga jij dat leven? We maken een plan, kader, framework zodat je echt op pad gaat naar die stip op de horizon.

het (h)erkennen van je blauwdruk

Ooit gedacht: “ik zou willen dat ik een handleiding had gekregen bij mijn geboorte?” Dat heb je ook: in je eigen Human Design en Profile komt exact naar voren wie jij bent en wat je te doen hebt hier op aarde en hoe je dat kan doen. De magic ligt bij jou: ga je het ook echt leven?

Wil je al een kijkje nemen naar jouw chart?

Hier kan je dat gratis downloaden

Herpak je balans, gezondheid, geluk, vreugde & energie op een natuurlijke manier.

diana

Een jaar of 10 geleden kwam Human Design op mijn pad. Het sloeg direct in als een bom: dat wat ik mijn hele leven op een geforceerde manier had proberen vorm te geven, kon ik van mijn zwaar belastte schouders laten vallen. Dat luchtte op! Ik had een strategie gevolgd die niet bij mij paste. Wist ik veel 😉 Nou eigenlijk wist ik al wel veel: ik werkte toen al meer dan 10 jaar als coach en therapeut en had al meer papiertjes verzameld dan tijdens mijn studie tijd. Sinds de ontdekking van Human Design ben ik bezig met het ontrafelen en het leven van mijn Design. Sinds een jaar of 5 geef ik readings. Een reading geeft heel heldere handvatten om keuzes te maken en om zorg te dragen voor je energie. Het helpt om integer naar jezelf te zijn. Authentiek te zijn, ondanks alle maatschappelijk druk. Zelfs na al die jaren dat ik mijn design ken, betrap ik me erop dat ik soms vergeet het ook toe te passen. Waarom? Niet omdat ik er niet in “geloof”, maar omdat dan blijkt dat ik toch concessies doe aan wie ik werkelijk ben. Het vraagt moed en zelfvertrouwen om echt je eigen koers te varen. Daarom bied ik jou steun bij het implementeren van je Design. Je zult oude niet passende conditionering en angsten van je af mogen schudden en authentiek gedrag eigen maken. Maar weet je, je zult enorm snel merken dat het werkt en klopt en dat het leven lichter mag zijn.

“But there was a difference between being stuck and choosing to stay. Between being found and finding yourself.”

innerlijke vrijheid

Human Design gaat niet over of je het gelooft of niet, test jezelf. De enige waarheid is de waarheid die je kan toetsen en herkennen in jezelf. Die je kan ervaren, met je zintuigen met je gevoel. Een waarheid die zo helder is dat het echt resoneert met jou. Je kan het niet van een ander aannemen. Dat voel en weet je direct. Een ander kan je informatie geven. Met een reading geef ik jou noem het “mechanische” informatie. Informatie over de natuur van jouw unieke Design. En om je Design tot haar volle potentie te kunnen leven heb je te handelen naar je strategie en innerlijke autoriteit. Maar geloof dat niet, probeer het uit! Ga experimenteren. Durf je authentieke Zelf te leven.

laten we aan de slag gaan

1.

reading

Na de intake werk ik je gegevens uit in een klein boekwerk van ongever 30A4tjes. Voor de sessie nemen we een dagdeel de tijd. Ik leg je alles uit over jouw blauwdruk en je strategie (inclusief opname).

2.

Implementatie

Na een maand kijken we of je je Design kan volgen in het dagelijks leven. Wat kom je tegen, waar loop je tegenaan, wat heb je nodig om echt voor jezelf te gaan staan? Angst en conditionering houden je tegen om echt keuzes te maken die goed zijn voor jou.

3.

Fine tuning

Na een half jaar (of eerder als je dat fijn vindt) komen we weer samen en werken we verder aan specifieke punten. Het doel is dat jij echt verder komt in je ontwikkeling en geheel durft te vertrouwen op en te leven naar je design.

4.

terugkoppeling

Na een jaar is er weer een interactie moment. Het duurt in de regel 7 jaar voordat je je Design echt bent gaan leven en je je oude patronen hebt achter gelaten. Waar zitten je blinde vlekken en of wat wil je nu echt gaan neerzetten?

“Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of other's opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.”

– Steve Jobs

"Begin toch! Wie steeds het juiste moment om goed te gaan leven uitstelt, is als een landman die maar blijft wachten op het juiste moment om zijn land te bevloeien, terwijl het water voorbijvloeit en dat steeds blijft doen"

– Horatius

"Als je jezelf niet kan leiden, kan je anderen ook niet leiden."

ontmoeten

Op Locatie of Online

 

Maak nu een afspraak!

Er is geen tijd te verliezen met het leven van je Design!

Openingstijden

Op afspraak

Ik heb mezelf nog nooit zo scherp en helder omschreven en begrepen gevoeld.

Marjolein

Het geeft me zo een rust, dit om eindelijk op de goede weg te zijn

Ik ben helemaal bezig met mijn Human Design. Zo fijn dat uitgebreide verslag!! Zo duidelijk! Er komen vast nog wel vragen, maar voor nu zoveel informatie die ik kan gaan checken en herkennen. Het geeft me zo een rust, dit om eindelijk op de goede weg te zijn, maar nu ook nog een routekaart en kompas te hebben.

Desiree

Het is iets waar ik altijd op terug kan vallen omdat het de basis is van wie ik ben.

Diana is al jaren, op zeer professionele wijze, mijn ‘life coach’. Toen zij mij informeerde over Human Design, heb ik geen moment getwijfeld en haar gevraagd mijn Human Design uit te werken.
Bij mijn uitwerking heb ik heel veel informatie ontvangen waarbij Diana heel goed de kern weet te  beschrijven en tips geeft hoe daar mee om te gaan. Human Design geeft uitleg wie je bent, hoe je op anderen overkomt maar vooral wat je kunt doen om goed afgestemd te zijn met jezelf.
Bij Human Design begint met zelf bewustzijn en het heeft mij veel bevestiging en duidelijkheid gegeven. Het is iets waar ik altijd op terug kan vallen omdat het de basis is van wie ik ben.
Diana is zeer bekwaam in het op maat leveren van Human Design en ik raad daarom een ieder aan een Human Design sessie bij haar te volgen.”

Anne

De reading verklaart zoveel voor mij. Ten eerste: er gaan veel dingen van nature bij mij.. maar ik verzet me er tegen! Ergens omdat ik merk dat de maatschappij het anders wil. En daardoor ga ik me klote voelen en flink ook.

Het is iets waar ik weken met een enorm dubbel gevoel naar toe leefde. Ergens keek ik uit naar deze afspraak maar tegelijk werd ik er een beetje angstig van. Welke dingen zouden naar de oppervlakte komen? Kon ik dit allemaal wel aan? Ja natuurlijk kon ik dit aan…. het was enkel het loslaten van alle controle wat mij rustelozer maakte. Dus nu zit ik weer thuis, een gesprek van ruim 2.5 uur lang ligt achter mij en dat gesprek was echt wauw! Zoveel dingen zijn er op hun plaats gevallen en het besef is eindelijk daar. Ja Joyce ook jij bent echt een heel bijzonder, waardevol persoon 😀 Als ik mijzelf zo omschreven zie is het eerste wat door mij heen schiet: wauw! Om vervolgens te denken: kappen Joyce dat is arrogant. Maar is dat wel zo? Ik merk zo vaak wanneer ik echt in mijn flow en goede doen zit dat ik wonderen kan verrichten.

Joyce

Zelfs 5 jaar na de reading kijk ik toch elke dag even naar mijn verslag

Toen Diana aangaf dat het echt integreren en leven van mijn design wel 7 jaar kon duren, dacht ik: nou dat zal wel meevallen. Ik heb al veel gedaan gedaan namelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toch houd ik mezelf elke dag scherp en ontrafel ik stap voor stap mijn conditionering en ervaar ik elke dag een stukje meer vrijheid en gemak.

Daniëlle

Share This